Hvorfor interim ansættelse gennem FUN,D?

En interim ansættelse igennem THE FUN,D MANAGEMENT CO. gør, at du på forhånd kender de ressourcer, som er stillet til din rådighed. Den samlede økonomi, periodens længde og de fastlagte mål og succeskriterier.

Ved at hente ressourcen direkte hos THE FUN,D MANAGEMENT CO. kan du spare mellem 25-30% af den samlede økonomi i modsætning til en virksomhed, som kun formidler vikar aftaler. 

Hvilke kompetencer har FUN,D?
Jeg mere end 25 års erhvervserfaring, som du kan trække på, og hvor de sidste 10 år har været fokuseret omkring økonomi- og regnskabsafdelingens drift, funktioner og ledelse.

Mine kompetencer ligger inden for mange forskellige områder i økonomi- og regnskabsafdelinger bl.a. Finansiel driftsledelse og finansiel projekt- og forandringsledelse. 

Her et par eksempler på opgaver, som du kan bestille mig til at løse; 

Finansiel driftsledelse
Din økonomi- og eller regnskabschef er på orlov eller har forladt din virksomhed, og du står nu og mangler en leder med erfaring og kompetence inden for regnskab og økonomi.

Finansiel projekt- og forandringsledelse
Du står sandsynligvis overfor et større organisatorisk forandringsprojekt, hvor der også indgår en kvalitetssikring af dine regnskabsprocedurer samt eventuel udarbejdelse af nye arbejdsgange. Eller du har måske lige købt en anden virksomhed og ønsker en regnskabsmæssig gennemgang af den nye virksomheds balance inden den bliver sammenlagt med din virksomheds nuværende balance.

The Fun,D Management Co Aps · C/O Pixl Aps · Lille Strandvej 1A · 2900 Hellerup · Tlf.  (+45) 61 67 23 64