Logistik- og projektkoordinator Thomas Andrup Madsen, Stena Technoworld A/S


Thomas Andrup Madsen er eksportingeniør og arbejder som logistik- og projektkoordinator i Stena Technoworld A/S i Brøndby. Han har haft et tæt samarbejde med Flemming Uno Nielsen siden maj 2013, hvor sidstnævnte blev tilknyttet virksomheden på konsulentbasis som controller og økonomichef. Thomas Andrup Madsen siger:

 

”Vi har haft udfordringer med at opbygge økonomimodulet i vores Navision system. Det økonomisk-tekniske overskrider min kompetence, men jeg har haft stor glæde af at kunne trække på og samarbejde med Flemming Uno Nielsen. Hvad økonomi angår, besidder Flemming en dybere indsigt i bogføring og regnskab sammenlignet med de personer, vi tidligere har haft på denne post. De har mest haft fokus på den daglige drift, hvor Flemming har fundet poster i regnskabet, som han ikke umiddelbart kunne forstå. I adskillige tilfælde har det været beløb, som fejlagtigt er blevet bogført i koncernens svenske hovedkvarter, og som Flemming har formået at få tilbageført til gavn for vores resultat.

På det personlige plan er Flemming altid i godt humør, og han falder godt i den kultur, vi har på arbejdspladsen. Han får stikpiller og giver igen. Det har været en fornøjelse, og jeg har lært meget af ham.”

The Fun,D Management Co Aps · C/O Pixl Aps · Lille Strandvej 1A · 2900 Hellerup · Tlf.  (+45) 61 67 23 64