Intern sælger Daniel Read, Stena Technoworld A/S


Daniel Read er intern sælger i  Stena Technoworld i Brøndby. Han har haft tæt samarbejde med Flemming Uno Nielsen, langt hen ad vejen  med de samme økonomiske berøringsflader som kollagen Thomas Andrup Madsen. Daniel Read siger om samarbejdet med den eksterne medarbejder:

 

”Der er en del dialog mellem de funktioner, Flemming Uno Nielsen for tiden udfører for os og de ting, jeg laver. Ud over min salgsfunktion er jeg ordremodtager og ordrebehandler og har en del kundekontakt. Flemming rapporterer blandt andet på de resultater, vi skaber, og jeg er den, der generer de tal og data, han skal bruge.

Det har været et meget spændende samarbejde og noget af en øjenåbner for mig. Vi er en relativt lille virksomhed, hvor vi har været vant til at arbejde isoleret med hver vores funktioner. Flemming har gjort sit til, at jeg har fået forståelse for, hvorledes det finansielle hænger sammen. Det har været meget positivt. Rent menneskeligt er Flemming sjov og entusiastisk at arbejde sammen med. Han vender hvert et blad, og det er både inspirerende og charmerende!

Flemming er en holdspiller, der gennem sin empati har fået mig til at opfatte min arbejdsplads som en helhed. Han har givet os indsigt i, hvad vi skal levere til en nyansat for at få det bedste ud af samarbejdet.”

The Fun,D Management Co Aps · C/O Pixl Aps · Lille Strandvej 1A · 2900 Hellerup · Tlf.  (+45) 61 67 23 64