Administrerende direktør Erik Lund, butikskæden Bo Grønt:


Man kan kun have respekt for og tillid til en økonomisk rådgiver af Flemming Uno Nielsens støbning.

Jeg har arbejdet sammen med ham siden 1. februar 2011 og oplevet ham som en utrolig seriøs og engageret konsulent, der målrettet har arbejdet for at få det bedst mulige resultat for Bo Grønt.

Flemming Uno Nielsen blev tilknyttet, fordi det var absolut nødvendigt at få ryddet op i den økonomiske situation, Bo Grønt var havnet i på grund af bl.a. en bedragerisag.

Den store styrke ved ham er, at han ikke bare gør det nødvendige, men at han også stiller krav og spørgsmål til, om vore dispositioner nu også er økonomisk fornuftige. Han har med indsigt og professionelt arbejde lagt op til en ny forretningsorden og den fremtidige struktur i økonomiafdelingen, og derfor var han også med til at rekruttere og ansætte en ny regnskabsansvarlig. Resultatet blev, at vi fik en meget dygtig og kompetent medarbejder.

Det har været meget betryggende for mig at have ham som sparringspartner, for han giver modspil. Han ser alting fra flere sider og er hundrede procent fokuseret på, at vi ”skal gå i samme takt”, for at tingene kan lykkes.

Personligt har jeg desuden oplevet Flemming Uno Nielsen som et meget humoristisk menneske med let til smil. En type, man kan snakke privat med og betro sig til.

THE FUN,D MANAGEMENT CO. APS c/o PIXL APS, Lille Strandvej 1A, 2900 Hellerup. CVR 31283647. Mobil +45 61 67 23 64