Administrerende direktør Anders Vexøe, Nelson Garden A/S, Køge:


Man kan ikke beskylde Flemming Uno Nielsen for at være en halvstøvet fyr, der bare sidder og knækker tal!

Han er i stedet en professionel fagmand med stor økonomisk indsigt, og han har evnen til at se det hele i et forretningsmæssigt perspektiv.

Jeg stiftede bekendtskab med Flemming Uno Nielsen på en anden måde end så mange andre. Som direktør for Nelson Garden skulle jeg have løst et økonomisk mellemværende med butikskæden Bo Grønt, hvor han var tilknyttet som økonomisk konsulent.

Han gav utvetydigt udtryk for, at vi i fællesskab skulle have styr på den økonomiske proces her og nu, så den ikke udviklede sig til et problem. Det arbejde gjorde han godt. Han er typen, der holder fast på tingene, sætter sig ind i detaljerne og har overblikket til at skabe den bedste administrative løsning for begge parter.

Man har respekt for Flemming Uno Nielsen, fordi han har de nødvendige ressourcer, en god humor og en forretningsmæssig forståelse. Man har simpelthen lyst til at tale med ham og hjælpe til, hvor man kan.

Jeg sætter stor pris på hans tilgang til vores sag. Vi var to parter, der skulle mødes, og den administrative løsning skulle virke på langt sigt. Det er at tænke videre og se mulighederne.

THE FUN,D MANAGEMENT CO. APS c/o PIXL APS, Lille Strandvej 1A, 2900 Hellerup. CVR 31283647. Mobil +45 61 67 23 64