Om THE FUN,D

Jeg kombinerer økonomi- og regnskabskonsulenten med forretningskonsulenten. Som eksempel på denne kombination: Jeg spørger altid mine klienter, hvordan virksomheden tjener penge, og hvilke penge- og informationsstrømme der er omkring den måde, virksomheden tjener sine penge på?

Står du med en større oprydnings- eller omstruktureringsopgave i din økonomi- og regnskabsafdeling, er konsulentydelsen noget for dig. Jeg kan indgå i dit økonomiteam med fokus på et enkelt område, så du frigiver dine faste ressourcer til de løbende driftsopgaver. Opgaven kunne være en større afstemning af bank, debitorer eller kreditorer. Opgaven kunne også være forbedringer af dine økonomi- og regnskabsprocesser ved at løbende at arbejde med oprydning af dine driftsopgaver.

FUN,D løser dine ”flove” problemer
Det er ikke flovt at ringe til THE FUN,D MANAGEMENT CO. med dine problemstillinger i din økonomi- og regnskabsafdeling. Jeg har en lang og praktisk erfaring omkring håndtering og løsning af mange virksomheders ”flove” problemer. De virksomheder, hvor jeg har arbejdet med at få økonomi- og regnskabsprocesserne forbedret, har også haft en direkte økonomisk gevinst, i mange tilfælde flere millioner kr. Nogle af problemerne har været manglende styr på debitorer og kreditorer, mangel på økonomisk overblik over projektregnskaber, en bankkonto, som ikke stemmer, ineffektive økonomi- og regnskabsprocesser mv.

Vi brænder begge to for opgaven
Hvis du brænder for at få løst en opgave, så er jeg den person, som brænder for at komme og hjælpe med at løse den for dig. Du kan kontakte mig på mail eller telefon for et uforpligtende møde. Jeg giver dig et skriftligt tilbud på selve opgaven efter vores møde, eller hvornår du føler dig klar. Når du har accepteret tilbuddet, går jeg straks i gang med at løse din opgave.

The Fun,D Management Co Aps · C/O Pixl Aps · Lille Strandvej 1A · 2900 Hellerup · Tlf.  (+45) 61 67 23 64